Keytoe_logo_wit_kleinCreated with Sketch.
MENU

Match made in heaven. Of zoiets.

Keytoe07 maart 2017Gemiddelde leestijd: 1 minuut

Hi, Lobke hier. Ik zou eerst kunnen zeggen dat ik het leuk vind dat je mijn blog leest, maar dat is zo standaard, vind je niet?

Graag vertel ik je wat meer over mezelf en over mijn dreamjob bij Keytoe. Als je daarnaast ook graag wilt weten hoe mijn collega Stephanie haar eerste jaar heeft ervaren moet je hier zijn.

Iets met een ei en het mooiste bureau van Nederland

Lobke dus, geboren en getogen in het kleine Maasland maar regelmatig in Maassluis te vinden (in Maasland is namelijk nog nét een supermarkt). Een 20-jarige vers afgestudeerde mediavormgever op zoek naar meer dan alleen vormgeven. Meer uitdaging, meer communicatie en meer creativiteit. Iets waarin ik mijn ei in kwijt zou kunnen. En daar was het, het mooiste bureau van Nederland.

Fangirling en vacatures

Regelmatig liep ik langs het pand waarin Keytoe gevestigd zit, niet wetende dat dit binnenkort mijn plek zou zijn. De Facebook pagina wekte mijn interesse, een heuse Keytoe-fangirl werd geboren. Al snel vond ik een vacature die me aansprak. Ik stuurde diezelfde dag (lees; binnen 10 minuten) nog een sollicitatiebrief. Niet zomaar eentje natuurlijk. Ik wilde opvallen, mezelf laten zien en blootgeven (niet letterlijk) en mensen versteld laten staan van mijn kunnen. Dat lukte.

Droombaan en tafeltennis

Al snel zat ik aan tafel met mijn toekomstige collega’s. ‘Wat is je droombaan?’ en ’kan je eigenlijk wel tafeltennissen?’ waren misschien wel de vragen die ik het meest interessant vond. Het gesprek draaide om oprechte interesse en niet te vergeten, humor. Ik hoopte het al, maar nu weet ik zeker. Ik wil Keytoe, en Keytoe wil mij.

Al snel volgde er een tweede gesprek en de week erna ging ik aan de slag als Concept Creative en Content Marketeer. Na mijn eerste dag was ik er al achter, dit is wat ik wil doen en wat ik wil zijn, onderdeel van het mooiste, leukste en meest geweldige bureau van Nederland. Keytoe.