Op zoek naar… de beste content prospect!

op 1 december 2018

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Het klinkt als de eerste de beste nieuwe show op televisie, maar nee! We pakken het toch net iets kleiner aan. Met een blog op onze site. Want we hebben je nodig, lieve, rebelse, pro-actieve content stagiair(e)! 

Wat zoeken we dan in jou?

Je houdt van schrijven. Van typen. Van tekst, foto’s en eigenlijk alle soorten content die er maar zijn. Je kent het allemaal en weet precies wat een bedrijf voor content nodig heeft (of hebt zin om dat te leren). Je stelt veel vragen (zonder vervelend te zijn), bent enthousiast en laat dit ook zien. Dan krijg je binnen no time meer verantwoordelijkheden. Klinkt lekker, niet waar?

Je pakt alle kansen die je krijgt, ziet die kansen ook snel liggen en bent niet op je mondje gevallen. Bij voorkeur kun je spellen als de beste en volg je een relevante opleiding – of je hebt gewoon erg veel zin in / talent voor content. Maakt niet uit, leg ons maar uit waarom jíj die perfecte content prospect bent. Worden we blij van.

Dan nog iets over Keytoe

We zijn een beetje een raar bedrijf. We zijn de Kollega met wie je graag zou willen stappen, je favoriete oma in bloemetjesjurk, de grootste fan van Ronnie Flex én de allerliefste automonteur/developer die je ooit zult leren kennen. Maar bovenal zijn we hét bedrijf waar stagiairs aan de touwtjes kunnen trekken. We houden je handje niet vast als je bij ons komt, maar staan wel voor je klaar om je te helpen. Bij Keytoe heb je als prospect/stagiair dezelfde kansen als iedereen. Inzicht in de financiën? Of in elkaars salaris? Ja hoor, alles kan. 

Meer weten over hoe het is om bij Keytoe stage te lopen? Bo schreef er een topstuk over. En prospect / stagiair (ik weet zelf ook niet zo goed meer hoe ik het moet noemen… Suggesties?!) Lars zei laatst: “Na 2 maanden was ik al verantwoordelijk voor een project/klant. Vet.” 

Zin in? Dacht ik al!

Kom lekker bij ons langs in Maassluis. De deur staat altijd open. Drink samen met ons een champagnekoffie of jägerthee en vertel ons waarom jíj de juiste persoon bent om ons content team te versterken. Geen tijd om zomaar langs te komen? Mailen mag ook, naar saskia@keytoe.nl of info@keytoe.nl. Bellen mag ook (010-599 00 08). Doe eens gek. Stuur een postduif langs. Verras ons maar!