Nieuw gezicht

op 7 maart 2016

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Eindelijk mag ik mij voorstellen als nieuw gezicht bij Keytoe. Want vanaf nu zijn we een gezicht rijker en ik ben blij dat ik dat ben. Veel Maassluizers zullen mijn gezicht wel herkennen, maar hoe komt zij nou bij Keytoe terecht?!

Hoe het begon

Het sprookje begint zo’n 5 jaar geleden. In september 2011 starten 2 bedrijven in Maassluis. Patrick en Cedric duiken in de digitale marketing en ik start mijn eigen broodjeszaak. Natuurlijk in zo’n stadje als Maassluis, waar de gunfactor hoog is, word ik fan van Keytoe. En nog mooier zij worden fan van mijn broodjes.

Ik ding mee voor de startersprijs van de Ondernemers Federatie Maassluis. Keytoe slaat de opstartfase (ogenschijnlijk) zo’n beetje over. Het is een eigenzinnig bedrijf dat de stadsgrenzen ver overstijgt. Er wordt hard gewerkt, maar er blijft oog voor gezelligheid en collegialiteit. Een bedrijf dat precies past bij mijn ondernemershart.

Dan komt het moment dat mijn vader met pensioen gaat. De broodjeszaak run ik vanuit zijn Keurslagerij. Het is kiezen, doorgaan of iets anders. Wij vinden een ondernemer die enthousiast is de Keurslagerij voort te zetten. Natuurlijk wil hij de broodjeszaak erbij. Daar zit ik dan. Ondernemen zit in mijn bloed, maar mijn bedrijf heb ik verkocht. Wat nu, wat wil ik, wat kan ik, maar vooral, bij wie.

Eigenlijk weet ik wel bij wie ik wil werken. Maar denken zij ook zo over mij. En zoals sprookjes horen te gaan, helpt het lot mij een handje. Want Cedric staat ineens in de Keurslagerij voor mijn neus en helpt mij op weg. Ik solliciteer! Ze zoeken nog een accountmanager. De mannen maken het mij niet makkelijk, want ik pas dan wel bij het bedrijf, maar weet niets van de “digitale wereld”. Vind ik het wel leuk, durven zij het met mij aan.

Ze zijn op zoek naar iemand die meedenkt met de klant. Ik wil begrijpen wat jouw uitdagingen zijn op digitaal gebied en denk graag met je mee wat hiervoor de beste oplossing is. Ik ben geen harde verkoper, wel een proactieve meedenker. Ik ben blij, want bij dit bedrijf vol ondernemers past er nog een ondernemend type bij.

Ik daag je uit

En daar zit ik dan, mijn eerste werkdag. Terwijl het buiten sneeuwt druppelen mijn collega’s binnen. Deze week ga ik alles leren over wat we precies kunnen betekenen voor jou als klant. Wil je erachter komen wat ik allemaal al weet? Ik daag je uit, mij uit te dagen; jou uit te leggen wat Keytoe voor jou kan doen. Bel me op 0611294336, of mail stephanie@keytoe.nl