Editie numero DER-TIG! We mogen spreken van een geplogenheid.

op 28 juni 2019

Gemiddelde leestijd: 1 minuut

Ruim duizend man zijn je voorgegaan. Meer dan honderd verschillende talks zijn aan bod gekomen. Tientallen sprekers hebben inspiratie gedeeld. Honderden kilo’s tapas zijn erdoorheen gegaan en duizenden euro’s statiegeld zijn geïnvesteerd om er een nog mooiere avond van te kunnen maken.Be there!

19 juli wordt anders dan anders. Keytoe & KeytoeY maken er tijdens deze editie samen een feest van. Samen met elkaar én samen met jullie. Het belooft een onvergetelijke avond te worden!

Het begon allemaal – jaren geleden al – bij één vraag die regelmatig voorbij kwam: ‘’Wat doen jullie nou precies?’’. Een vraag waar we altijd al moeite mee hebben gehad om een kort, concreet en begrijpelijk antwoord op te geven. Het kan wel, maar pak er dan maar een zak popcorn bij.

En juist daarom hebben we de Meetup geïntroduceerd!

Een complete avond waarin we onze organisatie(s) blootleggen en jou kennis laten maken met de Customer Journey van Keytoe. We vertellen over de eerste maanden en recente mogelijkheden van KeytoeY én nemen jullie vraagtekens weg. Een avond waarin we kennis delen, een update geven over online trends en proberen te inspireren.

Kortom, we gaan samen met jou de veelbelovende toekomst tegemoet van het nieuwe organiseren én online marketing. Bovendien geven we antwoord op de vraag: ‘’Wat doen jullie nou precies?’’.

We doen het al drie jaar. Wat zeg ik? Bijna vier jaar. Toch elke keer nét een beetje anders.
En nu? Editie numero dertig. DER-TIG!Keytoe & KeytoeY maken er samen een feest van.

Wanneer? Vrijdag 19 juli.

Hoe laat? 18:00 uur.

Waar? Doctor Kuyperkade 28, Maassluis

Aanmelden? 
Hier!

Zorg wel dat je je aanmeldt en dat je aangeeft met hoeveel personen je komt, dan zorgen wij voor de tapas en de drankjes. Beloofd!

P.S. De avond is gratis en zeker niet voor niets. 😉

Tot dan!

Veel liefs, Keytoe

Keytoe.nl/meetups