Meetup

voor iedereen die zichzelf wil
ontwikkelen en laten inspireren.

Kom naar een van
onze Meetups!

Wat doen jullie nou precies? Een vraag die wij vaak horen en waar wij niet in een paar zinnen antwoord op kunnen geven. We kunnen het je komen vertellen, maar het is leuker om ons te komen ervaren! Kom je er niet uit of heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar max@keytoe.nl!
meld je aan!

Hoe dan?

Tijdens onze Meetups nemen we je mee in de Keytoe Klantreis. We hebben onze online customer journey in een offline jasje gegoten waardoor jij alle disciplines van de Kollega letterlijk kan aanraken. Zo kom jij er het snelst achter wat we voor elkaar kunnen betekenen.

We trappen de Meetup om 18.00 uur af met overheerlijke tapas en een drankje. Vervolgens nemen we je in een gezamenlijke talk mee naar hoe de start van de Keytoe Kollega eruit ziet, waar concepting & strategie centraal staan.

Zodra het voor jou duidelijk is hoe wij strategieën vormen en concepten bedenken, kun je één van de volgende talks bijwonen.

Waar wil jij meer over weten?
- Content & design
- Keytoe Kultuur
- Data

De grande finale van de Meetup is onze online marketing talk waarin het resultaat van alle besproken disciplines samenkomt. In één avond hebben we je dan meegenomen langs de complete werkwijze van de Keytoe Kollega, maar zelfs in één avond kunnen we niet alles vertellen. Je zult achteraf ongetwijfeld vragen hebben. Gelukkig kun je naderhand een van onze collega’s aanschieten onder het genot van een drankje bij onze bar!

Meld je aan!

Kom langs bij onze meetup.