Keytoe_logo_wit_kleinCreated with Sketch.
MENU

De vrije overhand

Lennard03 oktober 2014Gemiddelde leestijd: 1 minuut

De Masters (of Disasters), Cedric en Patrick, geven de Young Padawans (de rest) de vrije hand! We gaan naar een zelfsturend team!

Wat? Zijn ze wel goed bij hun …? Waarom dan?

Ja, dat klopt. De nu, met yours truly erbij, 5 jonge honden wordt een zelfstandig team. Deze nieuwe ontwikkeling binnen Keytoe zorgt dat de effectiviteit, snelheid, bevlogenheid en wijsheid naar een hoger level wordt getild. Best logisch, want met de nieuwe geworven vrijheid van het team worden de individuen sterker uitgedaagd. We zijn meer op elkaar aangewezen waardoor ieders kwaliteiten naar boven worden gehaald en ieders zwakheden worden opgevangen door de anderen.

Bovenal zien we bij Keytoe in dat micro-managen geen zin heeft en alleen leidt tot frustratie van beide partijen. Autonomie om te bepalen hoe we het werk doen is spannend en geeft energie. We blijven daarmee niet in oude methodes hangen, maar zoeken creatief naar de voor ons en voor onze klanten prettigste en beste methode.

Wat doen die ‘Masters’ dan?

Cedric en Patrick houden met deze ontwikkeling hun handen vrij voor het verder verbeteren van Keytoe als organisatie. En ze gaan hun tijd besteden om new business te creëren en daar iedereen gek mee te maken!

Hoe dit verder af gaat lopen? Wij zijn net zo benieuwd als jullie. Maar deze nieuwe manier van organiseren is voor ons de toekomst, beter voor iedereen en dat hopen we snel terug te zien.

Mogelijk ook iets voor jullie? We keep you posted!