Cultuur workshop geslaagd en wel

op 3 februari 2017

Gemiddelde leestijd: 1 minuut

“Maar hoe dan?”

Een vraag die ons gisteren op verschillende manieren werd gesteld, tijdens de Cultuur Workshop bij Keytoe.

We hebben zelf een visie en ideeën, maar moeten wel eerlijk blijven dat wij het ook niet allemaal weten. We doen gewoon ons best om geluk bij onze collega’s te faciliteren. En dat gaat vrij aardig.

Waarom de workshop?

Een kans voor ons om te inspireren met onze organisatiecultuur (opscheppen) en andere organisaties aan te sporen hetzelfde te doen. We deden dit door aan te geven wat we nu doen en hoe we dat doen. Gevolgd door een discussie in groepen (heftige discussies man). En een experimentje:

Binnen 24 seconden werd de opdracht uitgevoerd, zonder te praten. Iedereen stond even ver van de 2 personen af die ze in gedachten hadden.

Managers en regels hadden het niet sneller gekund.

Dankje

Voor degene die erbij waren: Super tof dat jullie er waren. We horen graag van jullie of je er iets mee gaat doen en of dat lukt. Je kunt altijd weer naar binnen lopen bij Keytoe voor een extra duw in de rug.

Wil je er de volgende keer bij zijn? Er gaat een wereld voor je open. Echt waar. Nee echt. Informeer dan bij Tessa (tessa@keytoe.nl) of Stephanie (stephanie@keytoe.nl) voor de volgende datum.