Vacature: Lead Interaction Designer

op 10 november 2016

Gemiddelde leestijd: 1 minuut

Kijk, goed design maakt alles makkelijker. Vooral jij als (future) lead designer snapt dat. Het maakt een verkoop makkelijker, het maakt het gebruik makkelijker en het maakt het winnen van prijzen makkelijker.

Over Jou

Jouw portfolio maakt het ons hopelijk ook gemakkelijker. Makkelijker om jou te kiezen uit de andere kandidaten. Omdat jouw portfolio gewoon heel goed is. Samen met jouw overige kwaliteiten maken jou als persoon helemaal onmisbaar voor Keytoe.
Jouw interesses liggen vooral binnen het werkveld van UX/UI. Je hebt daar aantoonbare ervaring in of dusdanig veel talent dat we je niet kunnen weigeren. Je inspireert je collega’s om design een nog belangrijker onderdeel te maken van een project. Niet alleen omdat het mooi moet zijn, maar ook omdat het gewoon moet werken, zoals het hoort te werken. En daar heb jij verstand van.
Bij Keytoe werk je nooit alleen. Ook niet als Lead Designer. Je werkt nauw samen met twee andere designers, een tafel vol developers en alle andere collega’s van Keytoe. Met elkaar praat je veel, zoek je naar de best mogelijke oplossingen en heb je onmetelijk veel lol. Om uiteindelijk de klant blij te maken. En onze ogen.

Over ons

Wij, genomineerd voor de FD Gazelle Award 2016 als een van de snelst groeiende bedrijven in NL, werken voor klanten van (inter)nationaal en regionaal formaat. Want ook voor innovatieve start-ups gaan wij aan de slag. En dat doen we met veel ambitie, drive en plezier. Wij geloven in geluk, vrijheid, daarmee evenredig verdeelde verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je zowel binnen als buiten Keytoe te ontplooien. En omdat wij het mooiste digitale bureau van Nederland zijn.

Enthousiast? Laat het weten aan lennard@keytoe.nl.