Vacature: Iets met PHP code, Laravel en computers

op 10 november 2016

Gemiddelde leestijd: 1 minuut

De enige echte PHP developer vacature. We hebben iemand nodig. Natuurlijk niet zomaar iemand. Een trotse nerd. Ja. Nerd. Je bent trots dat je een nerd bent, omdat je niet een beetje halfslachtige amateur code schrijft. Nee, jij bent koning code van PHP/OOP en dan bij voorkeur met Laravel.

HTML, CSS, JavaScript, REST, MySQL, GIT, MVC. Je hebt hier kaas van gegeten. Eitje.

Je bent gedreven. Altijd op zoek naar nieuwe technieken en nieuwe manieren om jezelf uit te dagen. Zelfs thuis kan je je beeldscherm en toetsenbord niet loslaten, want


$developer = new Developer();
if($developer->lookingForOpportunity())
{
AwesomeJob::attach($developer);
}

Wat ga je doen

Websites, online platforms, shops, apps noem het maar op. Alles digitaal. Jij raakt het aan. Jij wilt je ermee bemoeien en bent ook niet vies van het opschonen van de code, onderhoud van code en deadlines binnen projecten. Dit doe je samen met je collega’s, want samen wordt het nog beter.

Allemaal niks nieuws voor jou, dus waarom zou je ingaan op deze vacature?

Simpel

Je gaat deze werkzaamheden doen bij team Toscani. Een ervaren team dat al 15 jaar bezig is in de digitale wereld. Ze vallen onder Keytoe, en samen met Keytoe heeft Toscani een van de vetste culturen in de Digital Agency wereld. Vrijheid, gekheid, ongedwongen sfeer en natuurlijk ook keihard knallen op mooie projecten waar we trots op zijn.

Zin in? Tuurlijk!

Mail naar info@toscani.nl of bel 010 59 22 777 voor meer info.