Wanted: DTP artist

op 11 december 2018

Gemiddelde leestijd: 1 minuut

Hey, jij daar! We hebben weer een vacature. En wat voor een: we zoeken de beste, meest vooruitstrevende en meest ambitieuze DTP designer. Denk jij dat je het in je hebt? Laat het ons weten. Maar misschien wil je eerst nog wel even wat weten over wat we precies voor iemand zoeken en wie wij dan eigenlijk zijn… Daar gaan we dan!

Wat zien we graag in jou?

Je hebt er al wat jaartjes op zitten in het vak – minimaal 3 zou super zijn.

• Design is je leven. Sterker nog, je vrienden vinden je irritant, omdat je het alleen maar over design hebt.

• Illustrator, Indesign & Photoshop gebruik je met je ogen dicht. Sketch ga je ook wel lekker op.

• You <3 typografie.

• You <3 illustratie.

• En tot slot (niet verplicht, wel lekker): je hebt kennis van UI/UX design.

Keytoe?

Een bijzondere combinatie van Marketing, Organisatiepsychologie en IT. Een indrukwekkende manier van werken voor én samen met onze klanten. We vertellen er graag meer over bij onze meetups.  

Natuurlijk zijn we ook bereid om jou persoonlijk meer te vertellen. Vraag maar raak! Je kunt ook op onderzoek uit op onze website, er is veel te vinden. Heel veel. Tip nodig? Check!

Als je liever binnenstapt, vinden we dat alleen maar leuk. Kun je meteen solliciteren! De deur staat altijd open – tenzij we er niet zijn.

Kortom…

Wie weet ben jij onze nieuwste Kollega. Je bepaalt zelf hoe leuk jouw werk wordt. Wij zijn razend benieuwd naar jou en jouw design skills. Stuur een Kollega een mail, geef ons een belletje, verstuur een fax of stuur een postduif. Overtuig ons maar. Tot gauw?

Kusjes,

Keytoe