Gezocht: social media & content king / queen

op 19 maart 2019

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Keytoe zoekt man of vrouw om content te maken voor onze lieve, leuke, gekke en inspirerende Kollega-Klanten. Je gaat voornamelijk teksten schrijven voor de socials, websites én regelmatig ook een offline product als een flyer of poster. Tover jij voor elk platform de juiste tekst (of catchy oneliner) uit je mouw? Cool. Wij willen jou.

Even over ons

Wij zijn Keytoe. Een beetje een raar bedrijf, maar wel een heel leuk raar bedrijf. We zijn de Kollega met wie je graag zou willen stappen, je favoriete oma in bloemetjesjurk, de grootste fan van 70’s en 80’s én de allerliefste automonteur/developer die je ooit zult leren kennen. Maar bovenal zijn wij het bedrijf waar jij je mag bemoeien met wat je dan ook wil, of dit dan de financiën zijn, de salarissen, de bureaustoelen die we hebben of de kleuren op de muren. We hebben geen managers of wat dan ook, iedereen kan bij ons aan de touwtjes trekken, ook onze prospects (a.k.a. stagiair(e)s).

En dan over jou

Want jij bent toch wel de belangrijkste schakel in dit verhaal. Jij houdt van teksten en geniet ervan om bedrijven te laten groeien. Op social media, of door een mooie site waar je met de juiste teksten de juiste mensen naartoe trekt. Jij snapt hoe het werkt en schrijft met alle liefde over planten, maar ook over toiletpapier. Want ja, onze klanten variëren nogal. Toch kun jij zelfs goed uit de voeten met toiletpapier. Want wie zei dat dat niet sexy kon zijn?

Wat je gaat doen

Schrijven. Voor socials. Voor sites. Voor folders. Voor flyers. Voor presentaties, brochures, websites…. Je snapt ‘m. Voor allerlei media. Je kent het verschil tussen Facebook en LinkedIn en weet feilloos te beredeneren waarom een uitzendbureau wel of geen Instagram zou moeten gebruiken. Op kantoor ben je het zonnetje in huis, maar je werkt ook met liefde bij de klant. Je moet je klant natuurlijk wel leren kennen voordat je er een goede tekst voor kunt schrijven. Maar dat hoeven we jou niet te vertellen, want jij. Snapt. Het. Allemaal.

Als je een rijbewijs hebt (of bijna hebt), vinden we dat tof. We gaan namelijk nog wel eens langs de McDrive na een afspraak.#FitstebureauvanNL? Niet echt. Wel leuk. Als je een beetje uit de voeten kunt met Photoshop en Illustrator zouden we dat ook heel leuk vinden. Niet verplicht, wel lekker. Hekel (HEKEL) aan spelfouten? Grandioos!

Zin in?

Mooooooi. Wij ook! Solliciteer snel door te mailen (of te bellen) naar iemand uit het content team. Wie dat zijn? Dat zie je hier. Leer je meteen je nieuwe collega’s een beetje kennen ;-). Tot snel, kusjes!