Keytoe zoekt talent! Word jij onze video / foto stagiair(e)!

op 23 april 2019

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Ben jij geboren met een camera in je hand? Leef jij voor het maken van de mooiste beelden en zou je het vet vinden om jouw talent in te zetten voor het Mooiste Bureau van Nederland? Dan zijn wij reuze benieuwd naar je.

Talent voor video

Jij weet dat video steeds belangrijker wordt voor merken. En laat het maken van video’s nu net jouw grootste passie zijn! Eén en één is twee: je besloot een opleiding in de richting van video te doen, of knalt als autodidact om alles te leren wat er te leren valt. Nu ben je op zoek naar een toffe stage, die jou niet alleen veel leert, maar waar je het ook nog eens heel leuk gaat hebben. Twee en twee is vier: jij komt stage lopen bij Keytoe.

Waarom zou je?

Bij Keytoe krijg je de kans om veel te leren door veel te doen. We zijn een beetje een gek marketing bureau en vinden dat jij als prospect (stagiair(e)) net zo belangrijk bent als alle andere collega’s. Als prospect kun jij dus net zoveel beslissingen maken als iedere willekeurige collega.

Koffie zetten kun je anderen voor je laten doen. Jij bent immers veel te druk met het editen van die ene video die je laatst voor Plantsome schoot. En als die af is, liggen er ook nog video’s voor Ducati én een fotoshoot voor Haarimport op je te wachten.

Wat moet je kunnen?

Je moet vooral heel veel zin hebben. En passie hebben voor videografie en fotografie. Ben je sterker in één van de twee? Geen nood. Wel willen we je vast vertellen dat je je waarschijnlijk meer zult bezighouden met videografie dan fotografie, dus het is wel handig als je daar heel blij van wordt.

Als je studeert in de richting van videografie of fotografie is dat natuurlijk top. Volg je geen studie in die richting, maar ben je wel veel bezig met het maken van video’s (en foto’s) en heb je hier dus wel feeling voor, maar zoek je een stage om meer ervaring op te doen? Ook dan spreken we je graag. Overtuig ons maar van waarom jij de perfecte Keytoe prospect bent.

Oh ja, het natuurlijk wel erg handig dat je kennis hebt van video bewerkingsprogramma’s (en dan bedoelen we niet Windows Movie Maker of iMovie). Als dat programma Adobe Premiere Pro is, zijn we meteen fan. Werken we namelijk zelf ook mee, dus dat is wel zo handig!

Solliciteren?

We kunnen niet wachten! Wanneer kun je beginnen? Stuur een mailtje naar Renée om te solliciteren: renee@keytoe.nl. Handig als je je portfolio meestuurt natuurlijk. We kijken onwijs uit naar je berichtje en hopen je snel te ontmoeten.