Stage VacatureS: Iets met slimme mensen die er zin in hebben

op 10 november 2016

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Stage vacatureS, met een grote S. Want we houden hier bij Keytoe van veel en verschillende stagiaires.

Waarom?

Veel van de collega’s bij Keytoe hebben wat met onderwijs. We vinden het belangrijk, interessant en willen graag bijdragen door anderen wat bij te brengen. We geven gastcolleges, doen workshops bij scholen, we werken voor scholen en proberen studenten van verschillende opleidingen aan te trekken om ze hier vette dingen te leren.

Dat is goed voor studenten en onderwijs, maar ook goed voor ons. Zo hebben wij extra kennis en kunde die wij kunnen benutten, nieuwe invalshoeken en nog wat meer handen om het werk te verzetten. Een ander voordeel voor ons is dat wij potentieel talent en dus mogelijk toekomstige collega’s kunnen spotten. Ja ja. Je zou nog wel eens een baan uit je stage kunnen slepen bij Keytoe, mits je natuurlijk een bad-ass bent. Dat is in ieder geval wel onze insteek als je stage komt lopen bij Keytoe. En is in het verleden al meerdere keren gebeurd.

Hoe?

Onze stages zijn in lijn met onze cultuur. Dat betekent dat je als stagiair hier veel vrijheid hebt en dat jij net zoveel transparantie ervaart als de rest van de collega’s (dus zeg maar alles: financiën, strategische keuzes, werkmethodes, klant statussen, alles inzichtelijk voor jou). Je krijgt hier het naampje stagiair, maar je zult al gauw merken dat je als collega wordt gezien. Mits je hard genoeg je best doet natuurlijk.

Door je enthousiasme te laten zien krijg je in een rap tempo steeds meer verantwoordelijkheden. Heb je een expertise dan kan je al snel als expert op dat vlak worden aangesproken en zal je mogelijk voor klanten zo optreden. Ben je een generalist of weet je niet wat je wil of kan, dan krijg je van veel verschillende werkzaamheden wat mee en mag jij beslissen wat je echt leuk vindt en waar je aan bij wilt dragen. Voor ieder wat wils dus.

Het is immers jouw stage. Jij bepaalt. We proberen je te stimuleren om het allerbelangrijkste te leren, namelijk: Wat vind je leuk en wat vind je niet leuk om te doen. Zodra je daar beter inzicht in hebt, kan jij later als je groot bent een keuze maken over wat je wilt gaan doen (bij Keytoe). Daar is een stage voor, wat ons betreft.

Wat?

Wat je hier gaat doen hangt af van jou. Jouw studie, jouw kennis, jouw kunde. Maar bovenal jouw interesse, waar je enthousiast van wordt en wat je leuk vindt. Natuurlijk heeft het ook te maken met wat er te doen is, maar geloof mij maar als ik zeg dat we echt veel te doen hebben.

Wie?

Het gaat dus om jou. Wie ben je? Weet je het zelf ook nog niet zo goed? Geen probleem. Dan kijken we allereerst naar je studie: Studeer je informatica, mediatechniek, marketing, communicatie, accounting, bedrijfskunde, vormgeving, design, management, software, economie, psychologie, sociologie, organisatiekunde, noem het maar op, we hebben een plek voor je.

Je zult op basis van die kern-interesse starten. Maar mocht je bijvoorbeeld vanuit economie komen en je blijkt een talent en interesse te hebben voor het designen van websites, dan zul je je daar al gauw mee bemoeien. Flexibiliteit en verandering is geen probleem.

Reden om te komen

  • Wil je of moet je vanuit je studie een onderzoek doen? Sure, kom een keer praten.
  • Wil je beter worden in één specifiek deelgebied (bijvoorbeeld design, concepting of development)? Sure, kom een keer praten.
  • Wil je van alles wat meekrijgen zodat je beter weet wat je wel en niet leuk vindt? Sure, kom een keer praten.
  • Wil je zien wat een bedrijf allemaal doet en wil je daaraan bijdragen? Sure, kom een keer praten.
  • Wil je weten wat een vrije, open en transparante cultuur voor impact heeft op ‘werken’? Sure, kom een keer praten.
  • Wil je meemaken hoe een nog relatief klein bedrijf een mogelijke groeispurt gaat doormaken? … Je snapt het wel.

Kortom

Kom stage lopen! Stageperiode kort of lang, MBO, HBO of WO, onderzoek-, praktijk-, afstudeer- en/of snuffelstage, gelijk beginnen of ergens in 2017, opleiding dit of opleiding dat, het maakt allemaal niet uit.

Dit is het belangrijkste: Je bent rete-enthousiast, leergierig en je hebt wat te bieden. Wij selecteren hier erg streng op.

We hebben meerdere stageplaatsen. In de afgelopen tijd hebben we samen met Toscani 7 stagiaires tegelijkertijd. Dus kom maar op met jouw sollicitatie.

Leuk? Mooi! Stuur een mailtje naar lennard@keytoe.nl om te vertellen hoe enthousiast jij bent en wat je hier zou willen doen. Tot snel.