Wij zijn Keytoe

En dit is het mooie Maassluis
Keytoe is

een verzameling van krachtige digital individuals voor wie het internet geen geheim heeft. Topdriespelers uit alle branches benutten Keytoe om te winnen van concurrenten middels digital.

digital strategy, concepting, full delivery & looking after
Keytoe is een

digital agency met een focus op klantbeleving. Met 25 collega's zijn we niet volledig fullservicing, maar wel op de core tasks: UI/UX, frontend, backend, online marketing. In combinatie met onze partners en flexibele schil mogen we alles doen voor onze klanten.

Keytoe is van de grote jongens relatief klein en salesonafhankelijk van haar klanten. De experts van Keytoe delen kennis met digital agencies en ontwikkelen zelf internetprototypes.

Praten over ons organisatiemodel doen we ook graag. Daar gaan de meeste lezingen over waar we voor worden gevraagd. Terwijl het resultaat voor klanten de reden is waarom klanten klanten blijven.


Keytoe droomt ervan

om te boek te staan als de grootste kleinste digitalist, die inspireert, floreert, imponeert en impact creëert. Klanten weten dat Keytoe dromen uit kan laten komen.


Vrijheid vs Kwaliteit

Inhouse Digital Strategy

A digital strategy is the who, what, when, and where of listening and responding to consumers, bridging brand experiences, iterating offerings, and collecting and activating consumer relationships in order to accomplish an actionable and measurable objective. Bud Caddell

1. Digital Boosters

Smart Referral

For you, and you, and you! Waarom zelf marketing voeren als je klanten het voor je kunnen doen? De Smart Referral beloont zowel klanten als ontvangers middels wederkerigheid.

Smart Wizard

Let's boost conversion! Wij brengen de offline experience online. De wizard fungeert als een ideale werknemer die de juiste vragen stelt om erachter te komen waar de gebruiker naar op zoek is.

Smart Searcher

Lucene on steroids! De Smart Searcher is slimmer en sneller dan welke search tool ook. Gebruikers die de zoekfunctie gebruiken converteren zeven keer sneller, dus waarom niet de beste search tool van dit moment gebruiken?

Smart Strategy

From A to Better. Jij weet alles over jouw business. Onze strategen weten wat werkt, en vooral ook wat niet werkt, op het digitale vlak. Voeg dit bij elkaar en onze strategen stippelen de route naar Beter voor je uit.

Smart Members

Grote netwerkorganisaties als Ted-X, fCN en StartupFest hebben al het mogelijke maatwerk van ons geëist. Daarmee snappen we wat ledenomgevingen vereisen. En vooral hoe ze gemaakt moeten worden.
2. Digital Essentials

Site

Van Concept tot Service. Wij houden van goed, mooi en device-bestendig.

Stores

Commercie stroomt door onze aderen. Dat zie je terug in de resultaten van eerder gebouwde shops.

Analytics

Meten is weten, nietwaar? Onze number crushers gebruiken data om meer uit online te halen.

CRM & LNS

Van lead tot klant en van klant tot ambassadeur.

Online Magazines

Niet alleen beter voor het milieu, ook nog eens beter voor je portemonnee.

E-mailmarketing

Nog steeds een zeer succesvol marketinginstrument.

Social

Maar wel daar waar jouw doelgroep zich bevindt.

SEO / SEA

Het optimale uit de mogelijkheden van Google halen om beter te presteren.

And so on

Content, support, hosting, storage, integraties. Als het maar internet is!
Cedric Muchall, Eerste contact
Bel hem