Mijn eerste indruk van Keytoe

op 20 februari 2019

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Vorige week ben ik begonnen aan het allerlaatste gedeelte van mijn studie; afstuderen. Keytoe leek mij het uitgelezen bedrijf om een onderzoek voor te doen. En niet persé omdat zij nog een hoop advies kunnen gebruiken, maar vooral omdat het zo’n uniek bureau is met een unieke kultuur. Naast dat ik mezelf nu afstudeerprospect mag noemen en vooral met mijn scriptie in de weer ben, ben ik ook bezig met het produceren van content. Teksten schrijven gecombineerd met social media vind ik het allerleukst om te doen, dus twee dagen in de week meewerken in het content team is voor mij geen moetje.

 

Over mij:

Mijn naam is Hannah, ik ben 21 jaar oud en ik studeer Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Ik woon in Maassluis, dezelfde stad als waar Keytoe geboren en getogen is. In mijn vrije tijd ben ik veelal te vinden op het voetbalveld met het leukste vriendinnenteam, dansend in de kroeg of ik ben mijn reeds verdiende centen aan het spenderen in de Zara. Verder ben ik hard bezig om mijn lijf summerproof te maken door regelmatig een bezoek aan de sportschool te brengen.

 

Waarom Keytoe?

Afgelopen jaar heb ik vijf maanden stage mogen lopen op de redactie van vrouwenblad Cosmopolitan NL. Hier schreef ik diverse artikelen op gebied van liefde, mode of beauty voor online. Ik heb er een geweldige tijd gehad en kreeg ook bevestiging voor mezelf dat schrijven hetgeen is waar ik verder mee wil. Na een hoop positieve verhalen over Keytoe te hebben gehoord en wetende dat zij ook over een content afdeling beschikken, besloot ik om te solliciteren. En met succes. Vorige week was mijn eerste werkdag en die beviel me goed. Leuke collega’s, klanten en niet geheel onbelangrijk; op fietsafstand :).

De flexibiliteit en vrijheid bij Keytoe is precies wat ik nodig heb in deze hectische periode met stage, werk en afstuderen. Naast dat ik klanten van Keytoe kan helpen met unieke content, hoop ik ook iets voor Keytoe te betekenen door middel van mijn onderzoek en advies. Mijn onderzoek zal ik richten op het imago. Ligt deze dicht bij de identiteit of juist niet? En hoe kunnen we deze kloof zo klein mogelijk houden? Ik ben er in ieder geval 100% klaar voor en heb er zin in!

Tot snel,

Hannah