Keytoe Kollega

Growth as a service

Met kennis, drive en een flinke dosis passie gaan we tot het gaatje om jouw doelen te behalen. We zoeken kansen en vinden groei. Wij gaan aan de slag als jouw nieuwe ‘Kreer Kollega’ en creëren added value op het gebied van content, design en online marketing. Onze ‘Kodeer Kollega’ maakt alles wat klikbaar moet zijn klikbaar en bouwt op maat gemaakte tools en websites voor je. Voeg creëren en coderen samen en je krijgt de 'Keytoe Kollega’: een co-creërende Kollega die verstand heeft van marketing én IT!

Check ons werk en ontdek waar we trots op zijn!

Ons werk

Onze disciplines per Kollega

Content marketing

Design

Online marketing

Development

Content Marketing

Beeld. Tekst. Video. Wat maakt jouw merk nu écht jouw merk? En hoe zet je dat om in de juiste content? Content is de persoonlijkheid van jouw bedrijf die bepaalt of jouw klanten graag naar je kijken en met je op stap gaan. Als content marketeer zorgen we ervoor dat de puntjes op werkelijk alle i’s staan. Dat alles wat je naar buiten brengt, jouw merk ondersteunt én versterkt.

Grafisch en Online Design

Het overbrengen van de merkbeleving in combinatie met de juiste informatie én op de meest gebruiksvriendelijke manier. Als visual designer zorgen we ervoor dat we producten maken die tot de verbeelding spreken en passen bij het doel en de visie van jouw organisatie. Als interaction designer zorgen we ervoor dat de customer journey optimaal is en de gebruikservaring tot in de puntjes klopt. Onze designers maken het onzichtbare zichtbaar en doen dat met een lach.

Online Marketing

Traffic en conversie, dat zijn de toverwoorden van online marketing. Hoe krijgen we zoveel mogelijk mensen naar jouw website en hoe zorgen we ervoor dat jouw bezoekers actie ondernemen? Jouw bereik vergroten, beter in contact staan met jouw bezoekers of verkoop op de juiste tijden stimuleren. Dat wat gemeten wordt, wordt verbeterd.

Development

Van concept en design naar goed werkende code. De droom wordt werkelijkheid. Alles wat klikbaar moet zijn, maken we klikbaar. We zorgen dat jouw website of webtool doet wat ‘ie moet doen. And remember: hugs not bugs.

Werken bij Keytoe doen we op de bank

De Keytoe Meetup, let’s meet-up!

Wij organiseren met flinke regelmaat een Meetup. Met veel energie en in een hoog tempo vertellen we de stappen die je kunt nemen om te groeien. Aan de hand van huidige trends en innovatieve cases, verlaat jij geïnspireerd en gemotiveerd ons pand.

Wil je meer weten over de ontwikkelingen op het gebied van design, content, online marketing, data, development, organisatiecultuur, het Kollegamodel en meer, zorg dan dat je erbij bent!

De Meetup start om 18.00 uur met overheerlijke tapas, de eindtijd laten we achterwege. Toegang is gratis, maar meld je wel even aan! Stuur een mailtje naar max@keytoe.nl.

Meet-up agenda
Cedric en Lennard