Keytoe kollega
model

De collega die 10 disciplines kent en kan toepassen! De Keytoe Kollega: een co-creërende Kollega die verstand heeft van organistatiepsychologie, marketing én IT. Met onze kennis, drive en liefde gaan we door het gaatje om jouw doelen te behalen. We zoeken kansen en vinden groei. We hebben een ernorme focus op geluk van klanten en werken vanuit onze WHY: 'to be an inspring rebel so that we dare you to break boundaries to make you'

Check onze cases en ontdek waar we trots op zijn!

Werken bij Keytoe doen we zonder papier

Onze disciplines

ONDERZOEK

STRATEGIST

CONTENTMARKETING

VIDEO

DESIGN

ONLINEMARKETING

DEVELOPMENT

KULTUUR

PROCESOPTIMALISATIE

CURSUS

KLANTENSERVICE

Content Marketing

Beeld. Tekst. Video. Wat maakt jouw merk nu écht jouw merk? En hoe zet je dat om in de juiste content? Content is de persoonlijkheid van jouw bedrijf die bepaalt of jouw klanten graag naar je kijken en met je op stap gaan. Als content marketeer zorgen we ervoor dat de puntjes op werkelijk alle i’s staan. Dat alles wat je naar buiten brengt, jouw merk ondersteunt én versterkt.

Cursus

Niet het gekwaak, maar het vliegen van de wilde eend doet een kudde eenden vliegen. Wil jij jouw mensen leren vliegen? Wij leren het ze. Social media, content, online marketing, web development… Onze wetenschap wordt jullie wetenschap.

Development

Van concept en design naar goed werkende code. De droom wordt werkelijkheid. Alles wat klikbaar moet zijn, maken we klikbaar. We zorgen dat jouw website of webtool doet wat ‘ie moet doen. And remember kids: hugs not bugs.

Kultuur

Tegen schenen aanschoppen, altijd vragen stellen en jouw organisatie leuker maken. Bestaande vastigheden los krijgen, zodat er iets leukers én beters ontstaat, wat goed is voor de mensen en de organisatie. Welke drijfveren hebben de mensen binnen jouw organisatie en hoe kunnen we ze nog gelukkiger maken? Onze wereld draait om betrokkenheid en passie.

Onderzoek

De feiten boven tafel krijgen. Een voorwaarde voor een goede strategie is dat deze gebaseerd is op feiten en niet op intuïtie. Vragen beantwoorden door vragen te stellen. We maken van het onbekende het bekende. We pakken jouw organisatie intern aan of richten ons juist op externe factoren. Of gewoon allebei.

Klantenservice

Met een lach jouw klanten te woord staan. Vrolijk en vriendelijk. Met de voeten in de modder, maar met het hoofd in de wolken. Tijdelijk of permanent. Let's go!

Proces Optimalisatie

Je levert een dienst of product. Of allebei. Je gaat voor jouw klanten door het vuur, maar worden jouw bloed, zweet en tranen omgezet in de juiste output? Tijd is geld, dus alles moet snel en het liefst zonder fouten. Het creëren van structuur met stabiele en voorspelbare processen, leidt tot efficiëntie in tijd en kostenbesparing. Dit klinkt voor jou als ondernemer als muziek in de oren, niet?

Online Marketing

Traffic en conversie, dat zijn de toverwoorden van online marketing. Hoe krijgen we zoveel mogelijk mensen naar jouw website en hoe zorgen we ervoor dat jouw bezoekers actie ondernemen? Jouw bereik vergroten, beter in contact staan met jouw bezoekers of verkoop op de juiste tijden stimuleren. Dat wat gemeten wordt, wordt verbeterd.

Design

Het overbrengen van de merkbeleving in combinatie met de juiste informatie én op de meest gebruiksvriendelijke manier. Als visual designer zorgen we ervoor dat we producten maken die tot de verbeelding spreken en passen bij het doel en de visie van jouw organisatie. Als interaction designer zorgen we ervoor dat de customer journey optimaal is en de gebruikservaring tot in de puntjes klopt. Onze designers maken het onzichtbare zichtbaar en doen dat met een lach.

Video

Makkelijk delen. Meer conversie en jouw merkbeleving écht overbrengen. Met video bereik je meer én doe je dit op een betere manier. Laat zien wie je bent, leg uit wat je kan, loop voor op je concurrentie. Met video inspireer je, motiveer je en overtuig je.

Strategie

Jouw grenzen doorbreken. Beter worden in wat je doet en gelukkig zijn met wie je bent. Wij leren jouw organisatie kennen, maar dan ook écht. Alles wat je doet en iedereen met wie je dat doet. We ontdekken jouw ‘why’. Zodra wij één zijn met jouw organisatie bepalen we de strategie. De strategie waarmee we voordeel pakken op jouw concurrentie, ROI op marketinguitgaven creëren en jouw organisatie voorbereiden op de toekomst.

Werken bij Keytoe doen we op de bank
Werken bij Keytoe doen we op de bank

Al bekend met onze meet-up?

Regelmatig organiseren we een enerverende en soms wat chaotische avond vol inspiratie en interactie. Je leert keytoe kennen en mag ons alles vragen, van hoe of wat en wanneer tot wil je verkering. De meetups bestaan altijd uit meerdere korte workshops. We praten graag over onze kultuur en het Kollega-Model, beide met de K van Keytoe. Ook nemen we je mee in de wereld van Design en Online Marketing, Content, Data en Strategie.