Keytoe helpt lancering Energie Collectief Waterweg

op 12 juni 2019

Gemiddelde leestijd: 1 minuut

Bij Keytoe helpen we onze klanten groeien. Growth hacking heet dat met een duur woord. We houden eigenlijk niet zo van dure woorden. We zijn meer van de mentaliteit: niet-lullen-maar-poetsen. Daar houden we ons graag mee bezig. Klanten en collega’s blij maken.

Dus naast dat we onze klanten graag helpen groeien, vinden we het ook tof om de wereld een klein beetje beter te maken. Beter voor onszelf, of voor toekomstige generaties. Of gewoon omdat we veel voldoening krijgen van “iets goeds” doen. Dat klinkt dan weer niet duur, maar heel groen, geiten-wollen-sokkerig. Lekker boeiend, wij krijgen er energie van. En daar gaat het uiteindelijk om, toch? Floreren en zo.

Zo hebben we onlangs Concreeto geholpen om jongeren met een lastige achtergrond, toch aan een baan te helpen. Met een intern opleidingstraject én door hen simpelweg een nieuwe kans te geven. Tof toch?

En zo helpen we een andere klant van ons Hoogerwerf, om het oude kantoormeubilair dat zij weghalen bij hun klanten, een nieuw leven te geven in Gambia. Tof toch?

Onlangs kregen we bezoek van een aantal mannen, die graag het Energie Collectief Waterweg wilden oprichten. Zodat iedereen die langs de waterweg woont, ook kan profiteren van vernieuwende en duurzame energie. En daar financieel ook wat beter van wordt. Want waarom zou je “groene doelen” niet mogen ondersteunen en er ondertussen zelf een centje mee verdienen?

Wat hebben we precies voor het Collectief gedaan? We hebben hen geholpen met hun huisstijl, hebben de website vorm gegeven en online gebracht, en hebben onlangs ook een Meetup georganiseerd, rondom het thema Duurzaamheid. Tof toch?

Wij kregen er in ieder geval veel energie van. En de mannen ook. Natuurlijk deden we dat tegen een sterk gereduceerd tarief. Om zo ook vanuit ons een steentje te kunnen bijdragen. En we gaan ons uiterste best doen om er ook de komende weken een succes van te maken. En veel mensen rondom de Waterweg kennis te laten maken met het Collectief, hen te inspireren, interesseren en motiveren om mee te doen.

Doe je ook mee? Schrijf je dan in op Energie Collectief Waterweg!