Gerben zoekt maatje (m/v): word jij onze stagiair(e) grafisch design?

op 1 mei 2019

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Hey, jij daar! Ben jij veel bezig met grafisch vormgeven, wil je hier retegoed in worden en uiteindelijk je brood mee kunnen verdienen? Geloof me, dan moet je stage lopen bij Gerben. Gerben is koning op het gebied van grafisch design, maar… Wel een beetje alleen. Hij is namelijk de enige grafische koning bij Keytoe. Dat vinden wij zielig, dus zoeken we een maatje voor Gerben. Wil jij stage lopen bij het mooiste bureau van Nederland en ook nog eens mega veel kunnen leren en je grafische skills kunnen verbeteren? Stuur Gerben een berichtje.

Over Gerben

Gerben is, zoals gezegd, koning op het gebied van grafisch design. Hij ontwikkelt de mooiste huisstijlen en kan ook nog eens overweg met UI/UX. Een echte alleskunner dus. Hij ontwierp de stijl voor o.a. Plantsome, Finally, Concreeto en De Nederlandse Zorg Bemiddelaar. En dat is nog niet alles. Gerben kan je ook een hoop leren over poolen (probeer maar eens van ‘m te winnen), DJ’en (zeg je dat zo?) en stijl. Met Gerben erbij is elke dag een feest.

Gerben werkt bij Keytoe

Handig om te weten, toch? Keytoe is een marketingbureau uit Maassluis. Mensen vinden ons soms een beetje gek, wij vinden onszelf vooral heel leuk. Bij Keytoe krijg jij de kans om veel te leren door veel te doen. We vinden dat jij als prospect (stagiair(e)) net zo belangrijk bent als alle andere collega’s. Als prospect kun jij dus net zoveel beslissingen maken als iedere andere willekeurige collega, Gerben bijvoorbeeld.

Koffie zetten? Dat mag je iemand anders voor je laten doen. Jij en Gerben zijn namelijk veel te druk met het creëren van de mooiste parels voor de leukste klanten van Nederland.

Pas jij bij Gerben?

Je past bij Gerben als je heel veel zin hebt in een stage grafisch design bij het #MooistebureauvanNL. Als het bijna volledige Adobe pakket geen geheimen voor jou heeft, zit je goed. Je ademt grafisch design, leeft voor typografie en houdt van mooie esthetische kleurstellingen. Je ziet het meteen als een item ook maar een halve pixel van z’n plek staat. Oh, en je houdt van poolen en een biertje. Op vrijdagmiddag vind je Gerben namelijk regelmatig in onze gameroom. Net als de rest van je collega’s trouwens.

Let wel: Gerben is kritisch. Daar moet je dus een beetje tegen kunnen. Maar als je daar tegen kunt, nou, maak je borst maar nat. Gerben legt de lat hoog, maar daar word jij gegarandeerd beter van.

Maak jij Gerben gelukkig?

Verras ons maar! Stuur Gerben  een berichtje via gerben@keytoe.nl met waarom jíj onze nieuwste aanwinst moet zijn. Stuur ook even je portfolio mee, dan krijgen we meteen een beeld van je werk. Vinden we leuk! Je mag uiteraard ook een van de andere collega’s mailen (dan wordt het een soort blind date, leuk!). Hier vind je alle opties.

 

Disclaimer: we gaan je heus niet uithuwelijken aan Gerben. ECHT niet. Gerben heeft al een vriendin waar ‘ie hartstikke gelukkig mee is.