Front-end, Back-end of beide? Let’s go!

op 15 november 2018

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Hey, jij!

Jij bent op zoek naar een nieuwe baan, wij zijn op zoek naar een kick-ass developer #score! Iemand die zowel front-end als back-end kickt, het liefst beide tegelijk. Wij zijn Keytoe, het Mooiste Digitale Bureau van Nederland. 40 jonge (en niet zo jonge), snelle mensen die graag de wereld, in het bijzonder onze klanten, iedere dag een klein stukje beter maken.

Anders.

Wij hebben een beetje een andere manier van organiseren als anderen, we zijn volledig transparant. Dit betekent dat je ook als developer alle financiële gegevens in kan zien, realtime, en vragen mag stellen over alles. Je mag over alles meebeslissen of zelf iets initiëren. Als je een bepaalde methodiek in de organisatie wil zetten, dan mag je dat doen. Als je een muur een andere kleur wil schilderen, succes. En als je de strategie van Keytoe zelf wil veranderen, be our guest.

Benieuwd? We vertellen je er meer over als je hier bent.

Naast de transparantie en eigen inbreng bepalen we elkaars salaris. Als jij de persoon bent die we zoeken beslis je binnenkort misschien wel over  je eigen salaris en dat van je nieuwe collega’s! Hoe? Via onze SentimentsApp, de app ondergaat momenteel een verbouwing, waar we jouw hulp hard bij nodig hebben! Natuurlijk kun je hier ook zelf je development skills op los laten. Of de formule hacken, om meer te verdienen.

Qua werk mag je doen wat jij wilt. Het is jouw full-time baan, dus jij bepaalt. We hebben genoeg klanten die je blij kunt maken met jouw coding skills. Je mag mee naar klantgesprekken als je dat wil en leuk vindt, of meedenken in brainstorm- en conceptsessies. Maar je mag ook heel de dag je koptelefoon en code knallen. Als je maar wel af en toe een potje pool, tafel-fussbal of ping-pong meespeelt.

Je wordt omringd door goede collega’s. Nee.. sorry, briljante collega’s. Niet alleen op het gebied van development, maar ook op UI/UX, grafische design, content marketing, online marketing, sales en strategie hebben wij hier toppers zitten. Wij klikken geen template sites in elkaar, maar werken aan gedegen oplossingen voor onze klanten.

Wat zoeken we?

We zijn op zoek naar ‘the perfect match’, naar iemand die wat kan en die bij ons past.

Je bent nieuwsgierig en wil niet alleen werken voor onze klanten, maar ook voor en aan jezelf. Op het gebied van development ben jij de baas. Je bepaalt dus zelf hoe je werkt, met welke programma’s en om het nog mooier te maken: wanneer je werkt.

Bij voorkeur heb je al ervaring in de development wereld, het liefst al op medior niveau. Maar ook als je nog in opleiding bent en een te gekke stageplaats zoekt ben je welkom. Zorg er maar voor dat je ons overtuigt van jouw skills! Je merkt het waarschijnlijk al: pro-activiteit is iets waar we warm van worden.

Uiteraard hebben we ook nog wat zaken op een rijtje gezet waarvan we het fijn zouden vinden als je er al ervaring mee hebt.

Als front-ender..

•heb je ervaring met HTML5/CSS3/Javascript

•weet je wat ES6 betekent

•heb je ervaring met React (Native)

•weet je wat Sass (SCSS) is

Als back-ender..

•ben je bekend met PHP of C#

•ben je bekend met OOP

•heb je ervaring met WordPress, Laravel, Symfony of .Net Framework

Wat je ook doet, we vinden het fijn als je weet wat versiebeheer is en je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Beheers je niet over al deze eisen? Schroom niet om alsnog een mail te sturen, vinden we leuk.

Nog iets over Keytoe

Onze deur staat altijd open. Letterlijk. Loop dus vooral eens binnen om de sfeer te proeven en om te bekijken wat jouw toekomstige werkplekken worden. We zeggen werkplekken omdat je natuurlijk zelf bepaalt waar je aan de slag gaat. Aan tafel, op de bank, of desnoods in de tuin!

Nog meer weten?

Bel: 010-599 00 08. Vind je dat eng, stuur een mail naar wie je wilt. Loop eens binnen of doe eens gek. Daar houden we van. Tot snel!

Kusjes, Keytoe.