Eerste week bij Keytoe

op 9 juli 2019

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Onze nieuwste aanwinst: Homam

Sinds kort hebben we een nieuwe prospect bij Keytoe: Homam. Homam is bij ons terecht gekomen via Stroomopwaarts. Homam heeft een bachelor studie afgerond in Syrië en een master in marketing gedaan in Litouwen. Door de situatie in thuisland Syrië kwam Homam naar Nederland. Zoals je je misschien kunt voorstellen, is het niet heel makkelijk om een nieuwe carrière te starten in een nieuw land. Daarom wordt Homam hierin begeleid door Stroomopwaarts.

Bij Stroomopwaarts stond Homam al gauw bekend als een gemotiveerde jongen. Hij heeft zichzelf tot niveau B1 Nederlands geleerd en nu helpen wij hem met de nederlandse taal “on the job”. Lezen en schrijven gaat zelfs al heel goed. Omdat Keytoe samenwerkt met Stroomopwaarts, kregen wij de kans om Homam een stageplaats aan te bieden. En dat doen we maar al te graag! De komende tijd gaat Homam ons dus helpen op allerlei gebieden, voor allerlei Kollega-klanten. Vet!

Om zichzelf te introduceren, schreef Homam een blog. We hebben hier niks aan veranderd, omdat we het een top artikel vonden, ondanks het feit dat zijn Nederlands misschien niet altijd klopt. Ook als spelling en grammatica freak kan ik er alleen maar achter staan dat het artikel zo geplaatst wordt. Ik vind het vet dat wij iemand zo’n kans kunnen bieden en ben benieuwd hoe Homam zich gaat ontwikkelen. En hey, misschien lees je hier over een tijdje wel nog een artikel van Homam, waarin iedereen meteen kan lezen hoe snel hij Nederlands leert! Ik vind het knap wat hij in korte tijd heeft bereikt, zeker gezien het feit dat onze taal niet de makkelijkste is… Goed, genoeg van mijn kant. Lees verder en geniet van het verhaal van Homam!
– Saskia

Eerste week op Keytoe

Naar jij nieuwe stage. De bus komt vandaag laat! Je loopt via de mooie gezellig oude stad van Maassluis naar je “office”. Daar is geen haast nodig want er is geen vergadering vanmorgen of geen vaste begintijd van je werk. Ook is er geen vervelende baas, of baas in het algemeen!

Na 15 lekkere minuten lopen ben je daar, het gebouw van het bedrijf is ook net als de oude stad van Maassluis: mooi en gezellig! Alle je collega’s zijn jong en aardig. Goede morgen allemaal!

Wel dat is een goede plek om je werk te doen vandaag. Dus dat is je “office” vandaag tot je misschien een andere betere plek vindt. Vandaag je wil op Google Analytics werken. Daar zijn michael en Joeri om jij te helpen. In geval je geïnteresseerd bent Iris en Jalyssa hebben al geboden je aan te werk mee met hun verschillende klanten. Je wil ook goede skill hebben met video maken en editen, Gerben en Renee zijn klaar om tips te maken. Jij bent in web coding geïnteresseerd maar je weet niks over het! Daar zijn ook Lars en Dennis met goede tips en links om te beginnen. Email marketing? Daar is Jeroen. SEO en SEA? Joeri evenals! En misschien praat je slechte Nederlands en je hebt lastig om goede ideeën voor je eerste blog te opbrengen? Sas en Max hebben al naar jij gestuurden vragen of jij iets nodig hebt en daar is Vanessa om je eerste concept te lezen! Tot slot Stephanie is altijd daar om te zorgen alles gaat goed met je eerste week. Super collega’s, toch? ik heb al dat jij verteld!

Wie ben ik?
Mijn naam is Homam. ik kom oorspronkelijk uit Palestina en ik was geboren en woonde in Damascus, Syrië waar ook heb ik mijn bachelor degree in Economics gedaan. Sinds 2012 woonde ik in Spanje, Libanon, Frankrijk en Litouwen waar heb ik mijn Master gedaan in Marketing en Integrated Communication. Nu woon ik in Vlaardingen en ik zoek om een werking career te hebben in Digital Marketing. Mijn grote  droom is om mijn eigen bedrijf te bouwen.

“Kick off start” bij Keytoe
Keytoe heeft een bijzondere cultuur. De “geen baas” polis en de vrijheid bij Keytoe was een beetje vreemd te om gaan op de eerste twee dagen. Maar als je leergierig en gemotiveerd bent, die stage komt als een volwaardige kans om te leren en groeien. Met goede plan en verantwoordelijkheid maak die bijzondere cultuur je dat het onderweg genieten!