99 problems,
but the boss
ain't one.

99 problems,
but the boss
ain't one.

Boek? Boss?
Tell me more.

KeytoeY heeft een missie: Dat het merendeel van de organisaties plekken zijn waar mensen graag komen werken en dat Keytoe dus eerder de norm is, dan dat bedrijf met die gekke cultuur. Om daarin te helpen heeft Lennard een boek geschreven. Niet over hoe het allemaal zou kunnen, want daar zijn genoeg boeken van. Maar juist de problemen die organisaties tegenkomen als ze zich gaan ontwikkelen naar een andere soort manier van organiseren.

Release-date: mid-november, dus je bestelling is een pre-order. Voordeel: je hebt hem dan wel als eerste binnen én een eerste druk. Wij zien alleen maar voordelen.

Het boek in het kort.

In de zomer in 2018 kwam Keytoe in het nieuws, omdat de collega's voortaan met een app elkaars salaris zouden kunnen gaan bepalen. Op basis van sentiment en op dagelijkse basis. Ook al ging het om een pilot, het bedrijf haalde zelfs het nieuws in Japan. Keytoe is een van de bekendste bedrijven in Nederland als het gaat om vernieuwend organiseren. De weg daar naar toe ging niet over rozen. Vandaag de dag komt Keytoe nog steeds problemen tegen van een andere orde dan gebruikelijk voor organisaties. Lennard Toma, organisatiepsycholoog van huis uit, doet een boekje open over deze problemen en ontwikkelingen.

Pre-order now!

Of wanneer jij dat wilt. Midden november komt hij uit.

1. Hoeveel boeken wil je?

Een boek kost 29,- (inc. BTW)

Wil je meer dan 12 boeken bestellen?
Bel Lennard op 0634325406

2. Wie ben je?

3. Waar wil je het boek hebben?

4. Hoe wil je betalen?

iDeal Paypal Bancontact Belfius ING Homepay KBC/CBC

Je kunt ons boek afrekenen met iDeal, Paypal, Bancontact, KBC/CBC, Belfius en ING Home Pay. Na het klikken op de "Pre-order je boek(en)"-button wordt je doorgestuurd naar onze betaalpagina bij Mollie, waar je een keuze kunt maken.

5. Controleer je bestelling

Boek

99 Problems but the boss ain't one 12 Stuks voor de prijs van 10

290,-


  • Subtotaal (exclusief BTW)
  • Verzendkosten
  • BTW
  • Totaalprijs
  • 239,67
  • Gratis
  • 50,33
  • 290,-