99 problems,
but the boss
ain't one.

99 problems,
but the boss
ain't one.

Boek? Boss?
Tell me more.

KeytoeY heeft een missie: Dat het merendeel van de organisaties plekken zijn waar mensen graag komen werken en dat Keytoe dus eerder de norm is, dan dat bedrijf met die gekke cultuur. Om daarin te helpen heeft Lennard een boek geschreven. Niet over hoe het allemaal zou kunnen, want daar zijn genoeg boeken van. Maar juist de problemen die organisaties tegenkomen als ze zich gaan ontwikkelen naar een andere soort manier van organiseren.

Release-date: hij is inmiddels uit, dus als je nu bestelt gaat Lennard meteen aan de slag met de verzending. Lekker toch?

Het boek in het kort.

In de zomer van 2018 kwam Keytoe in het nieuws, omdat de collega's voortaan met een app elkaars salaris zouden kunnen gaan bepalen. Op basis van sentiment en op dagelijkse basis. Ook al ging het om een pilot, het bedrijf haalde zelfs het nieuws in Japan. Keytoe is een van de bekendste bedrijven in Nederland als het gaat om vernieuwend organiseren. De weg daar naar toe ging niet over rozen. Vandaag de dag komt Keytoe nog steeds problemen tegen van een andere orde dan gebruikelijk voor organisaties. Lennard Toma, organisatiepsycholoog van huis uit, doet een boekje open over deze problemen en ontwikkelingen.

Bestel het boek nu!

Of wanneer jij dat wilt. Wij sturen hem in ieder geval op.

1. Hoeveel boeken wil je?

Een boek kost 29,- (inc. BTW)

Wil je meer dan 12 boeken bestellen?
Bel Lennard op 0634325406

2. Wie ben je?

3. Waar wil je het boek hebben?

4. Hoe kun je betalen?

iDeal Paypal Bancontact Belfius ING Homepay KBC/CBC

Je kunt ons boek afrekenen met iDeal, Paypal, Bancontact, KBC/CBC, Belfius en ING Home Pay. Klik onderaan op de button "Bestel je boek(en)" en je wordt doorgestuurd naar onze betaalpagina bij Mollie. Hier kun je jouw favoriete betaalmethode kiezen.

5. Controleer je bestelling

Boek

99 Problems but the boss ain't one 12 Stuks voor de prijs van 10

290,-


  • Subtotaal (exclusief BTW)
  • Verzendkosten
  • BTW
  • Totaalprijs
  • 266,06
  • Gratis
  • 23,94
  • 290,-