Bem is jarig!

op 28 juni 2019

Gemiddelde leestijd: 1 minuut

Trakteren

Vandaag viert Bem zijn verjaardag op school. Hij is 5 jaar geworden en mag voor het eerst op school trakteren. Hartstikke spannend natuurlijk. Vooral voor mama, ik ben heel benieuwd of de waterijsjes en gevulde waterpistooltjes in de smaak vallen. En natuurlijk ook of de juffen deze traktatie kunnen waarderen 😉 Gelukkig hebben we ze omgekocht met verse smoothies. 

Speelplek of werkplek

Het grootste deel van Bem zn leventje werk ik nu bij Keytoe. Hij ziet het vooral als een grote speeltuin, met schommels, tafeltenisbatjes en zo af en toe een feestje waar hij bij mag zijn. Hij vraagt dan ook regelmatig of hij ook bij mijn collega’s mag komen werken. Ik snap dat wel.

Werken waar en wanneer je wilt

Vanmiddag mag hij dus trakteren. En ik ben zo’n moeder die dat allemaal heel leuk vindt. Het is dan heel fijn om bij een bedrijf te werken waar je voor zoiets dan ook gewoon een uurtje vrij kan nemen. Want als ik mijn afspraken met collega’s en klanten/relaties maar na kom en ik dus zorg voor blije klanten en blije collega’s, dan maakt het niet zoveel uit wanneer en waar ik werk.

Bedankt lieve collega’s

Dat klinkt voor iedereen heel fijn. Maar bij deze wil ik even een moment nemen om mijn collega’s te bedanken. Werk en mama (of papa) zijn is niet altijd een gemakkelijke combinatie. Er zijn heel veel ballen die je in de lucht moet houden en je wilt het allemaal zo graag goed doen. Bedankt dat jullie flexibiliteit en vertrouwen in mij ervoor zorgt dat ik op dit soort bijzondere dagen extra van mijn gezin kan genieten!